KATEGÓRIÁK      ÜGYFELEK      REFERENCIÁK      BLOG      LINKEK     JÁTÉK     KAPCSOLAT      NYITÓOLDAL

FALUDI G

"Jó pár fotóssal próbáltam együtt dolgozni, mire megtaláltam Hevesi Norbit.Ékszertervező vagyok, így különösen fontos, hogy egy fotós ne pusztán a tárgyakról tudjon tökéletes képeket készíteni, hanem történeteket tudjon mesélni, érzéseket tudjon közvetíteni a képein keresztül. 

Norbi képes arra, amit előtte egy fotósban sem találtam meg, hogy azokat a hangulatokat, érzéseket megkomponálja a fotókon, amiket az ékszereimmel szeretnék közvetíteni.

A vásárlóim többsége nő, akik sokkal érzékenyebben reagálnak ezekre a képekbe sűrített történetekre, amiket Norbi olyan hihetetlen érzékenységgel képes megragadni. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen remek fotóssal dolgozhatok együtt."

Faludi Gabriella
ékszertervező, a Faludi G tulajdonosa


CZIRJÁK ZOLTÁN

"A zenével olyan érzelmeket, gondolatokat, hangulatokat tudok kifejezni, amelyekre szavakkal soha sem lennék képes. A muzsika a fülünkhöz, a lelkünkhöz , a szívünkhöz szól. Hevesi Norbinak sikerült az, ami talán a legnehezebb feladat:  A zenét képekbe önteni. Megfogni azt a pillanatot, amikor megszületik valami."

Czirják Zoltán
zeneszerző, zenetanár, zenész


HUPPANJ BELE

"Fotózni mindenki tud. Csak az nem mindegy, hogyan! Ha fantáziadús, egyedi, ízléses és egyben tű éles fotókat használsz, az eredmény egész más lesz, mint azelőtt. Én Hevesi Norbit választottam, és a különbséget zongorázni lehet! Azóta Őt ajánlom a barátaimnak is!"

Bodnár Zsolt
HuppanjBele! Babzsákfotel webáruház


MAUDRICH VERLAG

"The Maudrich Verlag publishing house is happy to approve the publication of the photo on your website and we thank you for the co-operation regarding the project “Yoga gegen Rückenschmerzen” in 2010."

Susanne Müller
Maudrich Verlag


DENTALIA

"Szeretem, ha valaki a rábízott feladatot önállóan, precízen és gyorsan végzi. Olyan észrevétlenül járta és fotózta be a termeket, mint egy lepke, az eredmény pedig "láthatóan" profi. Köszönöm!"

dr. Pozsgai Márta
Dentalia Fogorvosi Rendelő


MARKETING COMMANDO!

"Szakmai konferenciára  jó fotóst találni nagyon nehéz! Legalábbis olyat, aki annak ábrázolja a rendezvényedet, aminek szántad: hitelesnek és érdekesnek  - de nem lagzinak, nem pop koncertnek, sem dögunalmas értekezletnek.  A mi tömegkonferenciáinkon a fotósokon különösen nagy a nyomás, hiszen az elkapott pillanatképek értéke óriási: a következő rendezvényeink legfontosabb reklámanyagai és létfontosságú PR megjelenések készülnek belőlük. Ha nem jók a fotók, az nekünk hatalmas üzleti veszteség, egy jó fotó viszont mindent elmond, amit szavakkal nem lehet  – épp ezért a fotósoktól nagyon kemény munkát várunk el. Norbert képeit kézhez kapva fellélegeztünk: dinamikus, változatos beállítású, az esemény hangulatát remekül visszaadó fotók voltak, a résztvevők arcjátékát különösen jó érzékkel örökítette meg. Röviden: olyannak mutatott meg minket rajta, amilyennek a világ előtt látszani akarunk.  Ha a fotókat nem csak az albumodnak szánod, hanem a világnak, akkor nála jó helyen jársz."

Janata Kriszta
ügyvezető - Marketing Comando!


BÁLINT CSEPPEK

"A Hevesi Fotó képviselőjét, Hevesi Norbertet termékeink fotózási igényével kerestük meg. Több termék együttes összeállításának módjáról (új csomagolási forma) csak elképzeléseink voltak ezért előre nem lehetett tudni, milyen formában érvényesül leginkább az összeállított termékcsoport a képeken. Norbert a feladatot, professzionálisan, több különböző módszer és verzió alkalmazásával rövid határidőn belül teljes megelégedésünk mellett oldotta meg. Azóta is ezeket a képeket használjuk honlapunkon és megrendelő lapjainkon. Köszönjük!"

Dr. Nagyné Zabos Gyöngyi
Bálint Cseppek – Herbárium 2000 Kft ügyvezetője


SUNSET APARTMENTS

"Kedves Norbi! Köszönet a  precíz minden igényt kielégítő munkádért! Sokszor nem könnyű eleget tenni a sok extra kívánságnak, de azt hiszem ezt neked tökéletesen sikerült. Olyan képeket kaptunk tőled, amire vágytunk! Jó szívvel ajánljuk munkádat mindazoknak, akik egy igényes szép képsorozatot szeretnének!"

Köszönettel: Ági és Ádám
a Sunset Apartments tulajdonosai


KORZÓ ÉTELBÁR - DEBRECEN

"Induló éttermünkhöz kerestünk fotóst, akivel az ételkínálatunkról a design fotókat szerettük volna elkészíttetni. Egy ismerősünk ajánlotta a Norbit. Nagyon hamar megtaláltuk a munkához szükséges közös hangot. A képei igényesek és ínycsiklandózóak, ami - mivel éttermünk van - nem utolsó szempont. Mindig igazodik az elképzeléseinkhez, gyorsan és precízen dolgozik. Immár több hónapja dolgozunk együtt s remélem még sokáig fogunk…"

Bagolyné Rinyu Ilona
a Korzó Ételbár tulajdonosa


SZENDI HAJNI

"Rádiós műsorvezetőként a hallgatók a hangom alapján alakítanak ki rólam egy képet. Amikor kiszakadok a megszokott közegemből zavarba jövök. Hevesi Norbi fényképezőgépe előtt ez azonban nem tartott sokáig, ugyanis egy jó fotós megtalálja a kulcsot az alany belső világához, kinyitja az ajtót és ha lehet még a kulcsot is eldobja. Így a fényképekről sugárzik az őszinteség, a természetesség és az egyén maga. Hozzám a kulcs egy egyszerű mondat volt: Beszélj hozzám! Így visszakerültem a megszokott terepemre és végre olyan fényképsorozat készült rólam, amin tényleg ÉN vagyok és szerintem ez a legfontosabb. Köszönöm!"

Szendi Hajni
rádiós műsorvezető, szerkesztő

Osztd meg a Facebook-on Twitter Skype

info@hevesifoto.hu
70.381.2035