TÖRTÉNETEK      TERMÉKEK      REFERENCIÁK      BLOG      LINKEK     JÁTÉK     KAPCSOLAT      NYITÓOLDAL

"Kedves Norbi, 2008.06.07-én volt az esküvőnk melyen Te fotóztál legnagyobb elégedettségünkre!Köszönjük, hogy ezt a napot megörökítetted nekünk.Mi befogadtunk mint fotós,barát és mostmár családtagként is.És nem utolsó sorban azt adtad nekünk amire vágytunk elhoztad nekünk a "KÁNAÁNT". Köszönjük a képeket melyen férjemmel és a többi családtaggal,barátokkal vagyunk sokszor nézegetjük őket és bárhol bármikor mégegyszer megismételnénk. Köszönjük."

Tóháti Zoltán Barna & Tóháti-Kiss Virág Melinda

"Egy esküvőn a 3 legfontosabb dolog: a nagy Ő-vel álljunk az oltár elé, csodálatos élmény legyen reggeltől reggelig, és a megfelelő ember örökítse meg a nap történéseit! Hogy próbálja a pár szemével nézni az eseményeket, hogy lássa a számukra fontos dolgokat, hogy a képeket visszanézve újraélhessük életünk egyik legszebb napját. Azt hiszem csak így lehet valóban felejthetetlen a nap! A mienk felejthetetlen! Mi olyan szerencsések voltunk, hogy két ilyen remek fotós vette fel a mi szemüvegünket (Norbi egyik barátja, Sebestyén Zoltán is jelen volt a nagy napon). Köszönjük még egyszer"

Kolbe Havrics Imola

"Tudtuk mi a vágyunk, amikor fotóst kerestünk közös életünk addigi legszebb napjához. Egyik kedves munkatársamnak vázoltam fel óhajaimat, neki pedig rögtön Norbi jutott eszébe. Pista kollégám azt mondta: „hidd el, a képek épp olyanok lesznek, amilyeneket szeretnél, ráadásul még jól is fogjátok magatokat érezni.” Pontosan így történt. Norbival együtt dolgozva mindent megkaptunk, amit igazán szerettünk volna. Vidám, felszabadult fotózást, modern felfogású, friss látásmódú képeket. Semmi merev giccset, csakis a jól elkapott, természetes, szerelmes pillanatokat. Egyszóval éppen azt kaptuk, amire vágytunk, amire számítottunk. Sőt, még sokkal többet. Azt hiszem, ez az ajánlás lényege. Az ajánlás így válik teljessé."

Zsuzsi és Laci

"Amikor az esküvői fotósunkat kerestük, Hevesi Norbert neve már nem volt számunkra ismeretlen, mert több baráti párunk fotósa is ő volt és nagyon lenyűgöztek minket a munkái. Ezért esett rá a választásunk, és érthető okokból az elvárásaink is igen magasak voltak vele szemben. A 2012 júliusában megtartott esküvőnkön egyedüli fotósként Norbi készítette a képeket a készülődéstől a buli végéig és az eredmények ismeretében nyugodtan kijelenthetjük, hogy túlszárnyalta az elvárásainkat, mert nagyon kreatív és igényes, szép képek születtek - tucatjával. Közvetlen stílusa és rugalmas hozzáállása segített a bennünk lévő feszengést feloldani. Bárkinek - bármilyen apropóból - nyugodt szívvel ajánljuk, képei magukért beszélnek."

Marcell és Ria


"Az egyik barátnőnk esküvőjén ismerkedtünk meg Norbival, bár még nem voltunk jegyespár, már akkor tudtuk ő lesz a fotósunk. Számunkra nagyon fontos, hogy lássuk egy fotóson a kreativitást és legyen humora. Egyikből sem volt hiány. Az esküvői fotózásunk nagyon jó hangulatban telt (egy pálinka után :D ), azt hiszem ez a képeinken is látszik. ) Azóta is dolgozunk együtt, műkörmös vagyok és a fontosabb versenyekre újság megjelenésekre ő fotózza a körmeimet, ami jelentősen emeli munkám színvonalát. Köszönjük Norbi!"

Zsanett és Norbi


"Az nem is kérdés, hogy Norci a teljesség igényével készíti el Neked azokat a fotókat amire mindig is vágytál. De mi az, amit emellé nyújt még neked? Határtalan humorával, lazaságával, őrült ötleteivel garantált a jó kedv, a szórakozás a "közös munka" során. Álmaink fotói ilyen körülmények között készültek az esküvőnkön!"

Orsi és Zoli


"2011 nyarán, amikor is a párommal tervezgetni kezdtük az esküvőnket, egy dologban azonnal biztosak voltunk: szeretnénk egy profi fotóst, aki a képei által maradéktalanul vissza tudja adni a nap bensőséges hangulatát. Mivel jómagam is szeretek fotózni, pontosan tudtam mire vágyom, mind a képek színeiben, hangulatában, kidolgozottságában. Norbi képeivel először 2010-ben találkoztam, amikor is egy nagyon kedves barátnőm megmutatta az esküvői fényképeit. A fényképek lenyűgözőek voltak, és már akkor tudtam, ha egyszer nekem is esküvőm lesz, ilyen minőségi munkát szeretnék majd én is viszontlátni a nagy napról! Aztán mi is belekezdtünk az esküvőnk szervezésébe. Norbiban egy percig sem kellett csalódnunk. Az esküvőn remek fényképek születtek! Az esküvőnk óta szinte alig telt el hónap, hogy ne nézegettük volna meg a fényképeinket, és ne jegyeztük volna meg, hogy milyen jó is hogy van egy ilyen csodaszép albumunk erről a felejthetetlen, bár hópelyhekben cseppet sem bővelkedő, napról!"

Zsófi és Viktor

Osztd meg a Facebook-on Twitter Skype

info@hevesifoto.hu
70.381.2035